Társasházkezelésünkről röviden

 
Jelenleg 50 Társasház képviseletét látjuk el. A szükséges nyilvántartásokat a legkorszerűbb Társasház kezelő programmal végezzük (KöltségSQL).
 
Ügyfélkapu segítségével közvetlenül tájékozódhat közös költség egyenlegéről, közös költség előirányzatáról valamint lekérdezheti a társasházra vonatkozó dokumentumokat (Alapító Okirat, Szervezeti és Működési Szabályzat, Közgyűlési határozatok, Éves beszámolók).
 
Büszkék vagyunk arra, hogy az évek folyamán egyetlen egy társasház sem bontotta fel közgyűlési határozattal megbízatásunkat.
 
Társasházaink jelentős része rendelkeznek érvényes épületbiztosítással, így jelentős megtakarítást értünk el a tulajdonosoknak az egyéni biztosítási díjaikban.
 
Cégünk tapasztalatot szerzett üzletház kezelésében és üzemeltetésében.
 
Szigorú kintlévőség behajtási politikával rendelkezünk, mely elengedhetetlen a társasház likviditási helyzetének fenntartása érdekében:
 
- kettő havi közös költség elmaradás esetén fizetési felszólítás
- fizetési hajlandóság esetén részletfizetési megállapodást kötünk illetve a Polgármesteri Hivatal adósságkezelő alapítványához irányítjuk az adóst
- 6 hónapot meghaladó tartozás esetén közjegyzői behajtás elindítása, zálogjog bejegyzése
 
Véleményünk szerint a társasház kezelés összeférhetetlen saját kivitelező, karbantartó részleg fenntartásával és foglalkoztatásával, mivel a megbízó (a társasház és annak képviselője a társasház kezelő) és a megbízott etikátlan, ha ugyan az a személy, cég, szervezet. Ezért „külső” cégekkel, vállalkozókkal vagyunk kapcsolatban javítások, felújítások, karbantartások elvégeztetésére. Azonban örömmel együtt dolgozunk a Társasház és a tulajdonosok által megszokott, elfogadott bármely szakma kivitelezőjével, egy céghez, vállalkozóhoz sem ragaszkodunk, sőt a házat már ismerő, a tulajdonosok által elfogadott szakember a mi munkánkat is segíti.
 
Az eltelt évek folyamán valamennyi szakmában sikerült olyan kapcsolatokat kiépíteni szakmánként több vállalkozóval és céggel, melyeket kimagasló minőségű munkájuk, tulajdonosokkal szembeni emberi hozzáállásuk, korrektségük, az elvárható rendelkezésre állás valamint esetenként a házak anyagi helyzetét toleráló türelem jellemez.
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin